Magi

Till Häxans produkter för de själsliga och andliga rummen hör några av växtrikets kraftfullaste örter. Här finner du även hjälpmedel såsom tarotkort och kristaller. Utforska den naturliga vägen för att släppa in eller förhöja magin i livet.

Rengörande elixir
Hemmets magiska hjälpmedel
De ultimata produkterna för att förhöja de magiska krafterna, få vägledning i livets olika skeden och finna viktiga nycklar till oss själva.
Visa allt

Till Blåkulla bär det av, med kanna och katt och stav. Vi träffas och festar natten lång, och sjunger vår häxesång.

Lär dig att spå
Lär dig att spå med tarotkort och hur man tar reda på din eller dina näras framtida och få vägledning i livet.
Visa allt
Häxans produkter
Om oss
I över ett sekel har Häxans produkter återbringat ordningen i miljontals hem och hus.
Vi bevarade kärnan i det genuina och förenade med dagens miljösmarta lösningar. För att både produktion och konsumtion måste ske med större hänsyn till planeten. För att vi tror att alla kan lära av det liv Häxan levt i alla tider – i förbund med jorden och i balans med naturen.
Läs mer
Ren energi hemma
Har du bråkat i sovrummet eller haft jobbiga gäster? Rena ditt hem från negativa energier och fördriv oönskade lukter med naturlig rökelse, Palo Santo. Låt trästycket brinna i ett par sekunder innan du blåser ut den, svep igenom luften i det drabbade rummen eller låt ligga på ett eldfast underlag. Glöm inte att släcka glöden ordentligt när du är klar, spola spetsen under rinnande vatten. Palo Santo rökelsen har härligt inslag av mint, vanilj, kanel, neroli och anis och har använts i tusentals år i renande ritualer.
Köp Palo Santo