Green Cleaning - vad innebär den nya hållbarhetstrenden egentligen?
Sep 7, 2022

Green Cleaning - vad innebär den nya hållbarhetstrenden egentligen?

Hösten närmar sig och för många vankas det en ordentlig djuprengöring och städning hemma. Rengöringsmedel, desinfektionsmedel, poleringsmedel och andra smidiga lösningar är ett måste om man vill ha ett hygieniskt hem.

Ditt val av städprodukter betyder mer än du tror
Studier har nu visat att många hushållsprodukter gör mer skada än vi trott. De innehåller farliga ämnen som omvandlas till gaser och leder till astma, allergier och huvudvärk. De är också rejäla miljöförstörare på grund av deras kemikaliska framställningsprocesser.

När giftiga produkter används i hemmet ligger ångorna kvar långt efter städningen. Dessa irriterar lungor och kan framkalla cancer. Om medlen spolas ned i avlopp rinner de ut i sjöar, floder, och förgiftar den natur som vi måste samarbeta för att bevara.

Häxans produkter är giftfria, miljösmarta, närproducerade, biologiskt nedbrytbara, och kommer i återanvändbar, återvinningsbar plast. Green cleaning är något vi ägnat oss åt långt innan det skrevs om i New York Times och andra inflytelserika medier. Vi har certifierad erfarenhet och de smartaste produkterna för att hålla det rent hemma med ett ännu renare samvete.

Med Häxan driver du smutsen på flykt utan att skada jorden eller vår hälsa

Städkit med omtanke
Med Häxans färdiga städkit får du ett glänsande hem samtidigt som du städar i balans med naturen
Köp städkit