Om oss

Reformerad för att tackla tidens husliga och världsliga åkommor. Med ett uppgraderat och utökat sortiment av naturnära städprodukter förvandlas dina hushållsrutiner till en förtrollande ritual.

En framgångssaga, utan början, utan slut
I det gamla Göteborg fanns en fabrik. Tomtens Fabrik. Även på mils avstånd lät det sig anas att verksamheten gick på högvarv. Dag som natt steg rökplymen mot skyn, högt över Mölndalsån glittrande dalgång. Året var 1913 och tiden var kommen för en unik formel. Ett magiskt elixir, sprunget ur naturens grogrund. Stunden var inne för Häxans rengöringsprodukter.

Häxan blev en klar favorit bland både husmödrar och husfäder. I vart hem och hus talades det om den kristallklara glansen som följde i dess spår. Även en inre klarsyn verkade höra till förvandlingen. Men varifrån kom den jordbundna, spirande längtan efter det ursprungliga? Rymde den även ett varsel som borde tas på allvar?

Ett sekel senare, två decennier in på tjugohundratalet står världen i brand. Häxan reser sig på nytt. Med ett artilleri av husliga medhjälpare trappar hon upp striden för att skydda vad som står människan till låns.

Målet är kristallklart: Att rusta varje hushåll med naturens rengörande elixir. Att fördriva gifterna och illusionerna som hotar jordens naturliga ordning. Att leda människan tillbaka till urkällans klara visdom.

En bot för varje boning, besvärjd i en tidlös sanning: livets och naturens magi är alltid nära. Ibland behöver vi bara en gnutta förtrollning för att se klart. 

Som förr, fast bättre.

Häxan anno 2021.  

Lovisa, Jim, Micke & Lena