10 tecken på att du är en Häxa - Häxan Rengöringsmedel
May 8, 2023

10 tecken på att du är en Häxa

Häxans bästsäljare
Är du en Häxa?
Det har alltid funnits en fascination kring häxor, och med god anledning. Häxor är kända för sin mystiska aura och sina ovanliga förmågor. Men hur vet du om du är en häxa? Nedan följer tio tecken som kan indikera om du har en häxas förmågor.

1. Du har en dragning till det okända

Du har alltid känt att det finns mer mellan himmel och jord än vad som möter ögat. Du känner en dragning mot det okända och det övernaturliga såsom medium, tarotkort, rökelser och de magiska krafterna i kristaller.

2. Du har en stark intuition

Du har haft starka intuitiva känslor sedan du var ung och använder det som din inre kompass. Du kan känna andras energier och du har en förmåga att läsa mellan raderna.

3. Du har lätt för att visualisera

Du har en förmåga att visualisera. Du kan se saker som inte finns och du har lätt att föreställa dig vad som skulle kunna hända.

4. Du älskar mystiken i symboler

Du har alltid varit förtjust i symboler och ritualer. Du har känt att dessa har en djupare betydelse och kan påverka din omgivning.

5. Du har sett eller upplevt ovanliga händelser

Du har haft ovanliga upplevelser. Du har sett saker som andra inte har sett och har upplevt situationer som andra inte har upplevt eller som är svåra att bevisa trots att det hänt på riktigt.

6. Du tror på kraften i kristaller

Du har alltid känt att kristaller bär en osynlig kraft som kan användas för att stötta, stärka eller läka dig genom livets olika skeden.

7. Du besöker medium

Du har inga problem med att söka vägledning i livet hos medium eller personer med synska egenskaper och besöker dem glatt så snart du får tillfälle.

8. Månfaserna påverkar dig

Du har en stark koppling till månen och dess faser. Du känner att dess energier påverkar dig på ett djupt sätt och kan förklara precis varför något speciellt i livet har hänt med hjälp av månen.

9. Dina drömmar förverkligas

Du har haft starka drömmar och visioner som har visat sig förverkligas. Du kan ibland förutspå vad som kommer att hända genom att tolka drömmens symboler.

10. Ritualer är som meditation för dig

Du är förtjust i ritualer och njuter av din egentid när det är dags att tända ljus och ta fram en salvia eller en träbit palo santo för att rensa energierna hemma. Ritualer är som meditation och gör din själ hel och fylld.

Om du känner igen dig i något eller flera av dessa tecken, är det möjligt att du har häxans förmågor.

Med Häxan driver du smutsen på flykt utan att skada jorden eller vår hälsa.

Redo att bli en Häxa?
Här finns allt du kan behöva för att själva bli en häxa. Lär dig att spå eller rensa hemmet på dålig energi. Låt din inre häxa göra entré!
Visa allt