Universalpasta: Den ultimata allt-i-ett-produkten - Häxan Rengöringsmedel
Dec 20, 2022

Universalpasta: Den ultimata allt-i-ett-produkten

En multiprodukt för hemmet

Universalpasta är en mångsidig produkt som kan användas till många olika områden i hemmet. Det är ett utmärkt val för den som vill ha en produkt som är effektiv vid rengöring, samtidigt som den är skonsam mot ytorna och miljön.

Användningsområden för Häxan Universalpasta:

Rengöring av ugn och spis:
Fastbrända rester på ugnsplåten kan kännas omöjligt att få bort. Men med Häxans Universalpasta och en Kökssvamp kan du trolla bort allt smuts på minuter! Lika effektiv är den för fett och smuts i ugnen, diskhon och spisen.

Rengöring av kakel, klinkers och fogar:
Universalpasta kan användas för att rengöra klinkers och annan kakel i köket och badrummet. Den är även fantastisk effektiv för smutsiga och gula fogar, särskilt med Häxan Kakel- & Fogborste

Rengöring av skor och sneakers:
Universalpasta kan användas för att rengöra skor och andra läderskor. Du kan använda den för att ta bort fläckar och få bort orenheter från läderskornas ytor.

Rengöring av utemöbler:
Universalpasta kan användas för att rengöra smutisga utemöbler som fått stå ut med vind och smuts. Du kan använda den för att ta bort fläckar och få bort orenheter från ytorna.

Magisk rengöring för fläckiga kastruller

Häxan Universalpasta är ett av de mest effektiva sätten att rengöra köksredskap som grytor, pannor och stekpannor. Du kan använda den för att ta bort fastbränt mat, bruna fläckar och andra orenheter som bitit sig fast.

Sammanfattningsvis är Häxan Universalpasta en mångsidig produkt för hemmet och dessutom vegansk.

Häxan Universalpasta finns att köpa i vår webshop eller Häxans butik på Götgatan 21 i Stockholm.

Allt du behöver

Den mångsidiga produkten alla behöver i sitt hem. Matcha Häxan Universalpasta med rätt städredskap!