Gör skorna redo för vår och sommar! - Häxan Rengöringsmedel
Mar 15, 2023

Gör skorna redo för vår och sommar!

Häxans bästsäljare
Rengöra vita sneakers?
Fågelkvitter, vårkänslor och... förra årets smutsiga sneakers? Förbered vårens och sommarens skosamling med Häxan och trolla fram skinande och kritvita dojjor igen. Dutta helt enkelt med Häxans svamp eller fogborste i Universalpastan, skrubba bort smutsen och se förvandlingen!

Ta steget in i en dimension där smutsiga sulor och fläckiga snören är enkelt och lekande lätt att övervinna. Med hjälp av de magiska orden som vävs samman i varje burk av Häxans Universalpasta, uppnår du en rengöring som överträffar dina vildaste förväntningar. Känn kraften i de mystiska ingredienserna när de förenas och bildar en oslagbar allians för att bekämpa smutsens onda inflytande.

Så rengör du skorna:

1. Ta fram Häxan Universalpasta och en fuktig tvättsvamp, disktrasa eller borste.

2. Gnid ytan på Häxan Universalpasta

3. Pressa ihop tvättsvampen ett par gånger och applicera på den smutsiga ytan, gnugga och torka av med en fuktig trasa eller skölj med vatten.

Med den korrekta doseringen sparar du både kostnader och minimerar miljöpåverkan.

Magi i en burk
Denna förtrollande pasta är mer än bara en rengöringsprodukt för dina älskade sneakers. Den är en portal till en värld där du kan föreställa dig dina skor i sin allra renaste form, som om de just tagits ur en magisk tidskapsel. Med varje cirkelrörelse du utför med din rengöringsborste blir smutsen förvisad till den förlorade dimension den tillhör. Dina sneakers återfår sin ungdomliga glans och blir återigen föremål för avundsjuka blickar!

"Så himla effektiv för mina gråsmutsiga sneakers. Som nya igen!"

- Katrin