Så rengör du utemöblerna och altanen! - Häxan Rengöringsmedel
May 24, 2023

Så rengör du utemöblerna och altanen!

Häxans bästsäljare
Sommarstäda trädgårdens möbler!
Sommarvädret har äntligen gjort entré och har du inte redan ställt fram trädgårds- eller balkongmöblerna så kanske det börjar bli dags! Att rengöra och tvätta utemöblerna regelbundet är viktigt för att bevara deras livslängd och vackra yta!
Ge trädgårdsmöblerna en miljövänlig förvandling
Har trämöblerna hittat ut till trädgården men behöver en gnutta kärlek och vård? Då är Häxan Rapssåpa helt rätt för dig!

Såpa har använts i flera hundra år och har många spännande egenskaper. Den är perfekt för just rengöring av trä som exempelvis trämöbler för inom- och utomhusbruk samt trägolv och sin tralltvätt.

Fettsyran i rapssåpa bidrar till att återfetta träet och ger en naturlig nystart. Glöm inte Häxans hjälpredor som gör jobbet lite enklare - och roligare! Välkomna rapsfesten i trädgården!

Rengöra trall, trädäck och altan

Visste du att du kan använda Häxan Rapssåpa som tralltvätt?

Att rengöra trall är en viktig del av trädgårdsskötseln för att bevara dess skönhet och livslängd. Trall kan lätt gråna med tiden och en omgång vård kan ge ett magiskt resultat! En effektiv och miljövänlig metod för att rengöra trall och trädäck är att använda Häxans rapssåpa. Denna produkt har visat sig vara en utmärkt lösning när det gäller att ta bort smuts, alger och annan ansamling som kan uppstå på trall och trädäck över tid.

Häxans rapssåpa tillverkad av naturliga ingredienser, där huvudingrediensen är råolja från svensk raps. Detta gör den både biologiskt nedbrytbar och skonsam för miljön. Du kan använda den med gott samvete utan att oroa dig för att skada växter, djur eller vattenmiljöer.

Gör såhär:

Börja med att borsta bort löst skräp och smuts från trallen. Sedan blandar du rapssåpan med vatten enligt anvisningarna på förpackningen och applicerar lösningen på trallen med en borste. Börja skrubba!

Rengöra plastmöbler

När det gäller rengöring av plastmöbler som har stått utomhus i trädgården och utsatts för väder och vind, kan man ofta få syn på både smuts och alger som hittat sig ett nytt hem.

Börja med att skölja av möblerna ordentligt med en trädgårdsslang för att avlägsna lös smuts. Applicera sedan Häxans Universalpasta och gnid med en kökssvamp i pastan för att sedan applicera och skrubba på ytan av plastmöblerna i små cirkulära rörelser för att avlägsna smutsen och fläckarna.

Se beläggningarna från förra året lösas upp som magi!

Skölj därefter av möblerna noggrant med rent vatten för att ta bort pastan och eventuell kvarvarande smuts. Använd trädgårdsslangen eller en hink med vatten för att skölja av ordentligt.

När möblerna är sköljda, torka av dem med en ren trasa eller låt dem lufttorka helt innan du använder dem igen!

"Häxan har allt jag behöver för att städa hela trädgården"

- Anna