Stopp i avloppet? - Häxan Rengöringsmedel
Oct 6, 2022

Stopp i avloppet?

Dålig lukt, stopp i avlopp eller stopp i handfatet? Häxans guide till hur du håller flödet igång i hemmets rör.

Såhär använder du Häxans Propplösare
Vi är stolta över vår populära propplösare av flera goda anledningar. Propplösaren är en produkt som är prisvärd, effektiv och lätt att använda.

Anvisningarna är enkla att följa:

● Häll upp Häxans Propplösare i avloppet
● Låt varmt vatten (tex från en vattenkokare) starta den frätande reaktionen. Du kommer att se hur det dåliga flödet börjar lösas upp inom kort.

Häxans Propplösare kan användas på alla typer av avlopp, inklusive PVC- och ABS-rör. Viktigt att notera är att rostiga metallrör kan orsaka problem då medlet är väldigt frätande. Häxans Propplösare är en veganvänlig produkt som är tillverkad av återvunnen plast och lokalt producerad i Vadstena, Sverige. Det är en högeffektiv produkt som är frätande för hud och ögon, så man bör vara försiktig och vaksam när den används. Inandning av den ånga som produceras av korrosionen bör undvikas. Häxans propplösare en otroligt effektiv och ändamålsenlig produkt som snabbt kan bryta upp även de mest envisa blockeringar. Blockeringar som exempelvis hår som har fastnat i duschen eller fettrester som under lång tid klibbat sig fast i kökhons rör. Om du har problem med ett vattenfat där vattnet tar lång tid på sig att sippra ner i rören kommer denna produkt att lösa problemet. Dessutom kan Propplösaren användas för att lösa upp filter i diskmaskiner och tvättmaskiner.

Vart kan jag använda propplösare?

Häxans propplösare är ett pulver som löser upp dåligt flöde i avloppet. Den kan användas till olika rör och flöden som t.ex.

✓ toaletten i badrummet

✓ duschens avlopp

✓ diskbänken i köket

Husmorstips från Häxan

För att få fram en liknande lösning som Häxans Propplösare kan man göra en egen blanding.

✓ Blanda 3 matskedar bikarbonat i en kopp med ättika. Har man inte ättika hemma så går det att byta ut ättikan mot vinäger.

✓ Häll ner blandningen i avloppet och låta det verka.

✓ Precis som Häxans Propplösare bör lösningen fungera i alla slags rör så länge det inte är gjorda av metall.

Så använder du vaskrensaren:

Innan du ger upp och ringer hantverkaren kan det vara oerhört underlättande att även skaffa sig Häxans vaskrensare. En vaskrensare är en av de mest underskattade verktygen i etthushåll men det är väldigt användbart i många situationer. Efter att fettet i köksrören eller håret i duschen fräts så kan det vara bra att rensa hela systemet med hjälp en vaskrensare. Även om mycket har fräts bort ser vaskrensaren till att röret eller avloppet blir av med all fett och smuts som annars skulle ha fastnat. Den behöver inte bara lösa upp proppar i toaletteneller handfatet, den kan även användas för att rensa takrännor och till och med ta bort skräpfrån poolen.

Om du letar efter ett mångsidigt och prisvärt verktyg för att hålla ditt hem rentoch fungerande är Häxans Vaskrensare ett bra alternativ att överväga.

Häxans Propplösare och vaskrensare går att köpa i vår webshop eller Häxans butik på Götgatan 21 i Stockholm.

Problemlösare för avlopp

Häxans räddare i nöden när det är stopp i rören!