Möbelputs - därför behöver du den! - Häxan Rengöringsmedel
Nov 23, 2022

Möbelputs - därför behöver du den!

Vet du ens om hur mycket du behöver möbelputs?
Från koja till slott – allt från plast till marmor. Häxans Möbelputs ger förnyad glans till dina möbler. Samtidigt som det rengör på djupet och skyddar behandlade ytor. Häxans möbelputs kan du använda till exempel använda på plastytor, behandlat trä, och kakel och på ytornas känsligaste diva: Marmor.

Marmor har en hög porositet vilket gör känslig för såväl vatten, som ringar från vinglaset. Då kan det vara skönt att veta att det finns trix för att hålla marmorn vacker länge. Denna eviga skönhetens sten.

Såhär gör du:

✓ För det första, skäm bort din marmor, spiller du, torka bort direkt. Denna typ av uppmärksamhet är perfekt för våra sensibla diva. Nu har du minimerat risken för de värsta
fläckarna. För daglig skötsel räcker det att torka av med mjuk fuktig trasa. Men ibland behövs lite mer riktad rengöring.


✓ Börja med att torka av din marmoryta, antingen med ljummet vatten, som nämnt ovan, eller med en gnutta grönsåpa. Se till att ytan blir helt ren och avtorkad och låt lufttorka tills att ytan är snustorr.

✓ Använd nu Häxans möbelputs med svamp eller trasa med cirkulära rörelser som täcker hela ytan. Torka sedan av överflödigt produkt med en torr, ren, mjuk trasa.

Voilà – din diva är redo att glänsa under lång tid framöver.

3 snabba frågor om Möbelputs

→  Varför ska jag putsa min marmor räcker det inte med att bara torka av?


Möbelputsen hjälper till att stänga porerna i den porösa stenen och lämnar en skyddande hinna som gör din marmor mer resistent mot fläckar.

→ Hur ofta behöver jag putsa min marmor?


Eftersom Häxans Möbelputs bildar en skyddande hinna eller film ovanpå din marmor är ett trix att testa att droppa vatten på ytan. Bildar vattnen inte längre små droppar
på ytan är det dags att putsa igen.


→  Vad använder jag Häxans Möbelputs till?


Använd Häxan Möbelputs till dina möbler som blivit matta och dassiga och ge ny glans till bord, köksskiva, fönsterkarmar och plastmöbler.

Häxans Möbelputs och finns att köpa i vår webshop eller Häxans butik på Götgatan 21 i Stockholm.

Allt du behöver

Häxans räddare i nöden för maximal glans på dina möbler!