Fraktfritt över 249 kr
Leverans 0-3 dagar, Fria Returer

Refill – växla upp med Häxan påtår

Huvuddelen av Häxans förpackningar är helt återvinningsbara och gjorda av återvunnen plast. Bra för miljön men inte gott nog. Som konsument kan du minska mängden plast som cirkulerar i världen genom att reducera plastavfallet i hemmet. I vår butik på Götgatan erbjuder vi olika möjligheter för återfyllning och återanvändning.

Kom in med en tom flaska från Häxan eller annan producent, fyll på med önskat städmedel från vårt sortiment. Vi ger dig påfyllningsrabatt och en etikett för att märka din vara. Vänd hem, städa när det behagar, återvänd till butiken när flaskan är tom för ny rabatt och refill. Upprepa i all oändlighet med Häxan Påtår.

Tre enkla mått för mer hållbara och miljövänliga hushållsrutiner.

Påfyllning.


Återanvändning.


Repetition.


Spaning – Butiker & återförsäljare som vill göra mer för kunderna och miljön

Allt fler konsumenter vill göra sitt för att minska miljöpåverkan. Som företag och försäljare gäller det att kunna erbjuda nya lösningar. Återvinning är viktigt men inte tillräckligt. För att ta nästa steg, med siktet inställt på en cirkulär plastekonomi, krävs återanvändning.

Vi introducerar och sprider därför Häxan Påtår – ett koncept, ett vardagsbeteende, en livsstil.Butiker och återförsäljare som vill växla upp – ni som vill göra mer för att snurra kretsloppet och kunna erbjuda era kunder nya vägar för mer hållbara hushållsrutiner – vänd er till oss. Vi inviger er i Häxans refillmentalitet och installerar en magisk påfyllningsstation direkt i butiken. Ni säljer Häxans produkter efter vikt och volym. Mindre plastanvändning, mindre avfall.

Med gemensamma krafter kan vi påskynda omställningen – från slit-och-släng till ekonomiskt och miljömässigt ansvar.

Vill du veta mer eller har tips på återförsäljare – hör av dig till oss så bjuder vi på en förhäxande överraskning. Info@haxan.se