Skydda dig mot vampyrer med silverputs - Häxan Rengöringsmedel
Oct 20, 2022

Skydda dig mot vampyrer med silverputs

Lär dig hur du kan putsa silver själv hemma med Häxans anrika silverputs. Våra bästa tips samlade för hur du kan använda silverputsen och förlänga livet på dina käraste ägodelar.

Silverputs - det ultimata skyddet mot vampyrer
Se till att skydda dig inför månadens terror! Häxans Silverputs är här för dig som vill skydda sig mot vampyrer och andra blodtörstiga varelser. Med hjälp av silverputsen kan du polera och finslipa dina silversvärd och armborst så att de funkar till optimal förmåga. ‘Observera! Vitlök inkluderas inte’.

När det gäller dina finaste metaller eller silverföremål finns det inget värre än att se rost bildas på ytan. Rost ser inte bara fult ut, utan leder även till att metallen eller silvret långsamt förstörs till den punkt då metallen inte går att rädda. Häxans silverputs är oxidationsförebyggande, vilket innebär att det gör det svårare för rost att bildas på ytan och det gör det extra effektivt mot vampyrer. Detta gör Häxans högt uppskattade silverputs till ett måste för alla som vill ta hand om sina silver- och metallföremål och samtidigt skydda sig mot höstens hematologiska och skräckinjagande väsen.

Så här gör du när du ska putsa med Häxans silverputs:

✓ Börja med att skaka flaskan med Häxan Silverputs väl före användning

✓ Applicera en liten mängd polermedel på en putsduk eller mjuk trasa.

✓ Gnugga försiktigt trasan över vald yta tills det är rent

✓ Torka sedan bort överflödigt polermedel med en andra trasa.

Obs! Det är viktigt att vara försiktig när du använder silverputsen. Trots att produkten är giftfri, kan det vara lätt att få den på huden eller på kläderna. Se till att undvika att få det i ögonen och tvätta alltid händerna ordentligt efter användning.

Vilket material kan silverputs användas till?

Häxan Silverputs kan användas på en mängd olika produkter och ytor utöver silver, bland annat: nysilver, nickel, guld och tenn. Den lämnar en strålande glans efter sig som får föremålet att se ut som nytt. Putsen är säker att använda och lätt att applicera, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som vill ha snabba och effektiva resultat.

Vampyrerna är på väg så se till att bunkra upp innan varorna tar slut till halloween!

Häxan putsmedel
Polera dina metallting med magiska krafter
Köp putsmedel