Ta bort fettfläckar - fem feta tips - Häxan Rengöringsmedel
Feb 20, 2023

Ta bort fettfläckar - fem feta tips

Häxans bästsäljare
Stor guide: Skicka fettfläckarna i retur!
Fettisdagen har gjort entré igen vilket också medför risk för ett par ovälkomna fettfläckar i hemmet. Att ta bort fettfläckar kan vara en besvärlig och ofta envis uppgift - men med en dos Häxan-formula kan du enkelt få bort fläckarna och återställa ytan till dess ursprungliga skick. Så, här är några enkla tips för att rengöra fettfläckar på Häxans vis!

Kladd & fett på köksytor

Med Häxan Köksrent utplånar spåren av vardagens köksmatlagning och helgens dessertexperiment. Ett hemligt tips för att ta reda på hur bra en produkt är på att trolla bort fettfläckar är pH-värdet, ett högt pH-värde är bra på att lösaupp fett och olja. Därför passar Häxan Köksrent utmärkt för den dagliga rengöringen av allt från spisen, vasken, köksbänken och andra vattentåliga ytor i köket.

Tuff och fettrik disk

För att lyckas med att diska bort fett och olja från matlagningen behövs fettlösligt innehåll. Med Häxan Diskmedel rengör du handdisken från dina kulinariska stunder på bara ett kick och löser upp de tuffaste av matfläckar. Flaskan rymmer dryg formula som räcker länge och massor av fördelar för dig och miljön.

Läs mer om varför du bör byta till miljövänligt diskmedel!

Fett & olja i ugnen

Häxan Ugn & Grill är ett måste för dig som flitigt använder ugnen och behöver en ordentlig fett-detox. Ett magiskt avfettningsmedel som undanröjer oljefläckar, fettfläckar, fastbrända beläggningar och sot. Denna magiska formula lämpar sig väl för ugnens alla delar: galler, plåt, häll och fläktkåpa. Innehållet i Häxan Ugn & Grill är även oparfymerad och utan färgämnen.

Sitter fläckarna riktigt hårt? Då kan det vara tecken på att det inte är fett utan istället fastbrända fläckar. I det fallet behöver du skrubba med mirakelprodukten Häxan Universalpasta.

Fettiga fingeravtryck på glasytor & fönster

Är soffbordet under ständig attack från godisfingrarna eller börjar fönsterutsikten se lagom suddig ut? Den skummande formulan i Häxan Fönster & Glas är din räddning om du vill få ett glasklart resultat. Formulan gör rent glas och speglar utan att varken rinna eller lämna ränder!

Tips! Använd Häxan Fönsterskapa och förhöj fönsterritualen.

Fettfläckar på tyg

Har du fått en fettfläck på din favoritsoffa, stora mattan som inte får plats i tvättmaskinen, sittdynan eller sänggaveln vars tyg inte går att ta av? Då är det dags att återställa tygets ära och skaffa bästsäljaren Häxan Soffa & Matta som effektvit avlägsnar fläckar på hemmets textilier från dryck och mat.

Gör såhär:
1. Avlägsna lös smuts, spraya på fläcken och ”dutta” (vid svårare fläckar gnugga lätt) med en svamp.

2. Fördela gärna på en större yta än bara själva fläcken, detta för att undvika att en ring av smuts bildas när tyget senare har torkat.
3. Torka av överflödig vätska och dammsug tyget när det torkat. Upprepa vid behov.

Dessutom innehåller produkten inte blekningsmedel och kan därför användas på både vitt och färgat tygmaterial.

Med Häxan driver du fettfläckarna på flykt utan att skada prylarna, jorden eller vår hälsa.