För städbolag och företag

Positionera ditt företag med Häxans hållbara och miljövänliga rengöringsprodukter som är veganska, ej djurtestade, oparfymerade, utan färgämnen, biologiskt nedbrytbara, paketerade i  återvunnen plastflaska och producerade i Sverige.

Städa med Häxan

Vi vill göra städbranschen magisk och intressant tillsammans med andra företag inom städbranschen! Har du ett städbolag och vill använda Häxan hos era kunder eller har du ett företag där du vill använda våra produkter på arbetsplatsen?

Med Häxan kan du positionera dig som miljövänlig och samtidigt göra städningen lite mer magisk.

Bli vår partner och ta del av:
✓ Specialrabatt
✓ Fri frakt
✓ Prenumeration

Kontakta oss på hello@haxan.se
Vill du bli återförsäljare? Läs mer här

Med Häxan driver du smutsen på flykt utan att skada jorden eller vår hälsa.

Hälsoriktig
"Endast dåren befattar sig med skadliga kemikalier som kan vålla klåda och katatonisk dvala." Vi lystrade, botaniserade och hemföll åt Häxans giftfria städkonst. Javisst, kalla oss gärna besatta av naturens magi.
Miljömedveten
Närproduktion, biologiskt nedbrytbara ingredienser och återvinningsbar plast är det som förhärskar i Häxans städvärld. Även förpackningarna är gjorda på återvunnen plast. Med andra ord: mindre avfall på soptippen, fulla krafter för att snurra kretsloppet.
Kostnadseffektiv
Fördömd är eran av slit och släng, men lik förbannat varar inget för evigt. Att hushålla med sinande resurser är nyckeln och Häxan gör det enkelt: med refill som rutin och dryga droppars envälde ska varken slantarna eller tiden gå till spillo. Måttet är kort och gott: kraftfulla, långsiktiga resultat.